Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Διαγωνισμός ‘life’s good.gr’ από τον ΣΚΑΙ και την LG

Πηγές έμπνευσης  για τους νεαρούς συμμετέχοντες  θα αποτελούν η φυσική ομορφιά, ο πολιτισμός και η μουσική 

Η LG Electronics Hellas (LG) και ο ΣΚΑΙ ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν τον πανελλήνιο διαγωνισμό Life’s good.gr που απευθύνεται σε νέους 16 έως 18 ετών και θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο 2013 έως τον Απρίλιο 2014.

Με motto το αισιόδοξο και δυναμικό ‘Life is Good’, σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν οι καλύτεροι νέοι πρεσβευτές του τόπου μας ηλικίας 16-18 ετών. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να σχηματίσουν ομάδες αποτελούμενες από 3 έως 8 άτομα, δημιουργώντας βίντεο διάρκειας 3 λεπτών στις παρακάτω τρεις κατηγορίες:

Φυσική Ομορφιά & Αξιοθέατα: Υπάρχουν πολλοί μικροί θησαυροί στην Ελλάδα, καθώς και σημεία λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό που κάποιος αξίζει να επισκεφθεί. Ας γνωρίσουμε ξανά την τοπική αρχιτεκτονική των κτιρίων και ας θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά, ανακαλύπτοντας τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.
Δρώμενα: Αμέτρητα φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και προβολές ταινιών πραγματοποιούνται στη χώρα μας, από το κέντρο της Αθήνας μέχρι μικρές επαρχιακές πόλεις, αναδεικνύοντας τοπικά έθιμα, γαστρονομικά ταξίδια και ανεξερεύνητες τοπικές φιγούρες.
Μουσική: Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το μουσικό τους ταλέντο και να συνθέσουν ένα πρωτότυπο τραγούδι διάρκειας 3 λεπτών με μούσα τι άλλο; Την περιοχή τους! Εναλλακτικά, έχοντας κατοχυρώσει τα δικαιώματα από κάποιο υπάρχον, μπορούν να βασιστούν σε αυτό και να το τροποποιήσουν, ενώ μπορούν να φτιάξουν και το δικό τους βίντεο κλιπ!
Ο διαγωνισμός θα αποτελείται  από 3 φάσεις και κάθε φάση από 2 μέρη.

1η ΦΑΣΗ
Κατά την περίοδο 7 Οκτωβρίου μέχρι 3 Νοεμβρίου 2013 οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να ‘ανεβάζουν’ βίντεο στην κατηγορία Φυσική Ομορφιά & Αξιοθέατα. Στη συνέχεια, από τις 4 Νοεμβρίου μέχρι την 1 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία με ‘likes’ και sms, διακρίνοντας τις 4 πρώτες ομάδας της 1ης φάσης, οι οποίες περνάνε στον τελικό.

2η ΦΑΣΗ
Από τις 2 Δεκεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2013 οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να ανεβάζουν βίντεο στην κατηγορία Δρώμενα. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2014 μέσω ‘likes’ και sms, με τις 4 πρώτες ομάδες της 2ης φάσης να περνάνε στον τελικό.

3η ΦΑΣΗ
Από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014, οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να ανεβάζουν βίντεο για την κατηγορία Μουσική, ενώ η ψηφοφορία μέσω ‘likes’ και sms θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 23 Μαρτίου 2014, με τις 4 πρώτες ομάδες της 3ης φάσης να περνάνε στον τελικό.

Ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί στις 13 Απριλίου 2014 μέσω ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής όπου θα ανακοινωθούν και οι τελικοί νικητές βάσει της ψηφοφορίας της Επιτροπής και του κοινού.

Τα μέλη των 12 νικητήριων ομάδων που θα περάσουν στον τελικό θα λάβουν πλούσια δώρα, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν «μεγάλοι ευεργέτες» του τόπου τους, προσφέροντας προϊόντα LG στο σχολείο τους ή και σε κοινωφελείς οργανισμούς. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Περισσότερες πληροφορίες  για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στο site www.lifeisgood.gr

Πάρτε μέρος στον πιο interactive διαγωνισμό από τον ΣΚΑΙ & την LG και αποδείξτε ότι Life’s Good σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...