Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Διαγωνισμός Business Simulation Game

Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL


Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στα πλαίσια του XINIS EDUCATION FESTIVAL 14, διαγωνισμό ανοιχτό στο ευρύτερο νεανικό και  φοιτητικό κοινό με θέμα «Business Simulation Game – Φτιάξε το δικό σου marketing plan και νίκησε τον ανταγωνισμό!» 

Παρουσίαση στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο Δρ. Γεώργιος Παπαδάκης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής Mediterranean College.

O διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/3/2014, ώρα 11:00, στο Lecture Hall του Mediterranean College (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).


Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 40 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014». Για την  απόκτηση του V.I.P. PASS, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε απευθείας με το Mediterranean College  τηλεφωνικά στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...