Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ο Κάμερον πληρώνει τον «γκουρού της επικοινωνίας» ένα εκατομμύριο λίρες

Πρόκειται για τον αυστραλό Λίντον Κρόσμπι- Για να του εξασφαλίσει για δεύτερη φορά τον πρωθυπουργικό του θώκο


Τον «Μάγο του Οζ» έχει προσλάβει  ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, προκειμένου να ανανεώσει την θητεία του το 2015.

Σύμφωνα με την βρετανική "Daily Mail", ο ένοικος της Downing Street έχει δώσει μία περιουσία - 500 χιλιάδες λίρες- στον Αυστραλό γκουρού της επικοινωνίας , Λίντον Κρόσμπι, για να του εξασφαλίσει για δεύτερη φορά τον πρωθυπουργικό του θώκο.

Ο Αυστραλός επικοινωνιολόγος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να ενισχύσει το προφίλ του Κάμερον .

Μέχρι τώρα, ο Κρόσμπι είχε μία χαλαρή, επαγγελματική σχέση με τον Βρετανό πρωθυπουργό, τον συμβούλευε δηλαδή, που και που.

Όταν όμως ο Κάμερον του υποσχέθηκε ότι θα διπλασιάσει το μισθό του για να του χαράξει την προεκλογική του εκστρατεία και να τον κατευθύνει για τους επόμενους 18 μήνες, έως την διεξαγωγή των εκλογών, τότε η σχέση τους άλλαξε, έγινε  πιο δυνατή. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Κρόσμπι , σπεύδει να επισημάνει ο βρετανικός Τύπος, προσθέτοντας πως εκτός από το ότι κάνει... θαύματα, όσοι τον γνωρίζουν καλά από την δουλειά του στον  τομέα της πολιτικής επικοινωνίας, τον αποκαλούν «σκυλί του πολέμου» σχολιάζοντας την «σιδηρά πυγμή» στις απόψεις του.  
Στο επίκεντρο της προσπάθειας επανεκλογής του το 2015, ο Κάμερον έχει θέσει την οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας του ενώ έχει δεσμευτεί ότι ,  εφόσον επανεκλέγει,  θα θέσει σε δημοψήφισμα το θέμα της παραμονής ή μη στην ΕΕ.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει χαρακτηρίσει τις εκλογές του 2015 ως μια επιλογή μεταξύ των Συντηρητικών που τάσσονται υπέρ της επιχειρηματικότητας και των αντιπολιτευόμενων Εργατικών, που κατά τον Βρετανό πρωθυπουργό , τάσσονται εναντίον των επιχειρήσεων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...