Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

H Barbie μετακομίζει...

English: this is a picture of my Barbie doll
Image via Wikipedia
Η εκδοτική εταιρεία COMPUPRESS A.E. και ο κλάδος της παιδικών/εφηβικών περιοδικών, Anubis Kids, έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη MATTEL, δικαιούχο του πιο αγαπημένου και δημοφιλούς κοριτσίστικου brand στον πλανήτη.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Compupress έχει αναλάβει ένα εκτενές εκδοτικό πρόγραμμα για τη δραστήρια και πανέμορφη πρωταγωνίστρια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την έκδοση δύο μηνιαίων περιοδικών και μίας σειράς ειδικών εκδόσεων για το περίπτερο, καθώς και δεκάδων προϊόντων βιβλιοπωλείου όλων των κατηγοριών.

Η συνεργασία μεταξύ Mattel και Compupress ξεκίνησε πριν από δύο μήνες με την έκδοση του μηνιαίου περιοδικού για το ανατρεπτικό brand Monster High και συνεχίζεται με την έκδοση σειράς περιοδικών και βιβλίων όλων των κατηγοριών για την Barbie. Η έναρξη γίνεται με μία ειδική έκδοση περιπτέρου και μία σειρά βιβλίων, και οι δύο αφιερωμένες στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία Barbie στην Ιστορία μιας Γοργόνας 2.


Από την Anubis Kids θα κυκλοφορεί κάθε μήνα το Barbie, το τέλειο περιοδικό για τις μοδάτες δεσποινίδες που λατρεύουν το ροζ και την Barbie! Θα περιλαμβάνει ιστορίες από τη ζωή και τις περιπέτειες της πανέμορφης και πανέξυπνης Barbie και βέβαια άρθρα μόδας, συμβουλές και δραστηριότητες. Το πρώτο νέο τεύχος θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα όλης της χώρας στις αρχές Απριλίου.


Σε διμηνιαία βάση θα κυκλοφορεί το περιοδικό Barbie Παραμυθένια, με ιστορίες και παιχνίδια για τις μικρότερες φίλες της Barbie. Η Barbie Παραμυθένια θα συνοδεύεται πάντα από ένα δώρο ειδικά για... μικρές πριγκίπισσες!


Βιβλία και ειδικές εκδόσεις συμπληρώνουν την -απαραίτητη για όλες τις fans του είδους- συλλογή του 2012!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...