Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μεταπτυχιακές σπουδές με μέλλον

Πάνω  από το 75% των εταιριών  έχει στόχο  να προσλάβει κάτοχο μεταπτυχιακού  τίτλου και MBA


Σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας, ποσοστό 79% των  εταιριών σκοπεύουν να προσλάβουν κατόχους MBA και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών γενικότερα, αναζητώντας στελέχη ικανά να διαχειρίζονται τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους.

Αν αναλογιστούμε  την αύξηση  του ανταγωνισμού διεθνώς, στοιχείο που αναδεικνύει την αξία της γνώσης και την ανάγκη να γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις στο management και το marketing, καθώς και τις τάσεις όπως αυτές διαμορφώνονται στις διεθνείς αγορές, αντιλαμβανόμαστε  την ανάγκη των επιχειρήσεων να προσλάβουν τους καλύτερους αποφοίτους.  Η κορυφαία σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, σας προσφέρει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσετε τους κορυφαίους και ισχυρούς μεταπτυχιακούς τίτλους που προσφέρει το Business School, με τα νέα τμήματα  που θα ξεκινήσουν εντός Οκτωβρίου 2013. Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι: MBA - Master of Business Administration, και το  μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Marketing Management. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το πρόγραμμα MSc Marketing Management, προσφέρεται ένα ειδικό πρόγραμμα επιδότησης διδάκτρων  για στελέχη marketing που επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Εξάλλου η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων  των αποφοίτων των Κολλεγίων, μεταξύ άλλων και των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, σας προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και να έχετε τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των κατόχων μεταπτυχιακών τίτλων των δημοσίων πανεπιστημίων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...