Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η Ethos Media εισέρχεται στον τομέα της ενημέρωσης της αγοράς πληροφορικής

Με τρία νέα προϊόντα η Ethos Media, ξεκινά τη λειτουργία ενός νέου επιχειρηματικού τομέα, ο οποίος εστιάζει στην ενημέρωση της αγοράς πληροφορικής. 


Λαμβάνοντας υπόψη τον νέο ρόλο και τις σύγχρονες ανάγκες του ΙΤ Professional, δημιουργήσαμε τρία πολύτιμα εργαλεία, το bIT magazine, το bIT daily & το bIT daily brief, που θα συμβάλλουν όχι μόνο στην ενημέρωση του επαγγελματία για όλες τις εξελίξεις του χώρου της υψηλής τεχνολογίας αλλά και στην ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών.


Το bIT magazine είναι μια μηνιαία έντυπη έκδοση, η οποία έχει στόχο να καταγράφει και αναλύει όλες τις εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, μέσα από τα μάτια των IT Professionals, τις απόψεις των χρηστών της και πάντα υπό το πρίσμα της συνεισφοράς της τεχνολογίας στην επιχειρηματική ανάπτυξη. Η ύλη του bIT Magazine εστιάζει στους επαγγελματίες των τμημάτων ΙΤ καθώς και στην επιχειρηματική αξία που αποφέρει η τεχνολογία στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Το bIT daily (www.bitdaily.gr) είναι ένα portal με ειδησεογραφικό κυρίως προσανατολισμό, στο οποίο ωστόσο υπάρχει και σε ψηφιακή μορφή του περιεχόμενο του bIT magazine, καθώς επίσης ρεπορτάζ και απόψεις σχετικά με την ελληνική και παγκόσμια αγορά πληροφορικής. Το περιεχόμενο απευθύνεται στους εργαζόμενους του τμήματος IT ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και στους προμηθευτές υποδομής και υπηρεσιών. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο του site είναι ελεύθερη για τους χρήστες – μέλη του bitdaily.gr.

Τέλος, το bIT daily brief είναι ένα ημερήσιο ψηφιακό newsletter, το οποίο αποστέλλεται καθημερινά σε στελέχη IT και προμηθευτές, συγκεντρώνοντας περιληπτικά την καθημερινή ανανέωση του περιεχομένου και λειτουργεί ως παραπομπή για το bIT Daily. Το bIT daily brief αποστέλλεται καθημερινά σε περισσότερα από 5.000 στελέχη της αγοράς.

Η Ethos Media Α.Ε., εκτός από τα παραπάνω, εκδίδει τα περιοδικά ΧΡΗΜΑ, Ph.B (Pharma & Health Business) και Insurance World και τις εφημερίδες ασφαλίζομαι και aλive.  Όσον αφορά στο internet, η Ethos Media δραστηριοποιείται με το ασφαλιστικό portal www.insuranceworld.gr, το portal www.virus.com.gr για την πολιτική υγείας και φαρμάκου, την ιστοσελίδα www.hrima.gr και την εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week. Τέλος, η εταιρία δραστηριοποιείται στη διοργάνωση επιχειρηματικών συνεδρίων και καινοτόμων εκδηλώσεων, με το brand Ethos Events.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...