Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η Κάτια Ζυγούλη πρωταγωνιστεί και φέτος στο νέο διαφημιστικό spot των Quaker


Η Κάτια Ζυγούλη πρωταγωνιστεί για ακόμα μία χρονιά στη νέα διαφημιστική καμπάνια των Quaker και μας προσκαλεί να φτιάξουμε τη μέρα μας όπως μας αρέσει, με τη δύναμη της βρώμης και τη δύναμη της φαντασίας. Αρκεί ένα μπωλ με Quaker και τα αγαπημένα μας υλικά, προκειμένου να απολαύσουμε το πρωινό μας και να ξεκινήσουμε όμορφα τη μέρα μας.

Το μέλι, οι ξηροί καρποί και η κανέλα, όπως επίσης και η κουβερτούρα, μία ομελέτα και οι υπόλοιπες επιλογές της Κάτιας, όπως παρουσιάζονται στα έξι τηλεοπτικά σποτ των Quaker, αποτελούν μερικές μόνο από τις ιδέες που μπορούν να μετατρέψουν ένα πρωινό με Quaker, στην ιδανική αρχή μιας καλής μέρας!

Η νέα διαφημιστική καμπάνια που είναι ήδη στον αέρα, από τα μέσα Φεβρουαρίου, παρουσιάστηκε επισήμως σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η PespiCo -Tasty Foods, στο γνωστό εστιατόριο Albion στο Ψυχικό. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Νικήτας Ασπιώτης, Marketing Director της PepsiCo Greece μιλώντας για τη νέα καμπάνια αλλά και για τη σημαντική θέση που τα Quaker έχουν ήδη κατακτήσει στο πρωινό μας.

Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την εξέλιξη της συνεργασίας της με τα Quaker και μοιράστηκε μαζί μας αγαπημένους της συνδυασμούς πρωινού με Quaker, ενώ ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος βοήθησε την Κάτια και τους προσκεκλημένους να ανακαλύψουν τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα και τη διατροφική αξία της βρώμης σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς συνδυασμούς. Σύμφωνα με τον Κ. Ξένο, μοναδικά αντιοξειδωτικά, διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία που περιέχονται στη βρώμη, θωρακίζουν μοναδικά τον οργανισμό μας, καθιστώντας τα Quaker, ένα δημητριακό 100% ολικής αλέσεως, έναν από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας στην καθημερινή μας διατροφή.

Εκ μέρους της PepsiCo – Tasty Foods, ο κ. Νικήτας Ασπιώτης, , τόνισε ότι «το Quaker βρήκε στο πρόσωπο της Κάτιας την ιδανική εκπρόσωπο της τεράστιας δύναμης που κρύβει μέσα του. Τα σχόλια που αποσπά η νέα διαφημιστική μας καμπάνια και η πορεία του προϊόντος επιβεβαιώνουν καθημερινά τη δυναμική της συνεργασίας μας και την απόφασή μας για ένα δημιουργικό 2012».


 Περισσότερα για τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης θα βρείτε το site www.quakeroats.gr, αλλά και στη Fan page των Quaker στο Facebook, www.facebook.com/QuakerGR, όπου η Κάτια μοιράζεται μαζί σας ακόμα περισσότερες ιδέες για πρωινό με Quaker.

Το νέο διαφημιστικό σποτ των Quaker που επιμελήθηκε η BBDO σε παραγωγή της Stefi, σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Ινδαρές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...