Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοινώθηκαν οι νικητές της πρώτης φάσης διαγωνισμού “Life’s good.gr” από τον ΣΚΑΪ και την LG

Η δεύτερη φάση, με τίτλο Δρώμενα,  έχει ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να ανεβάσουν το βίντεό τους μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 


Με την ανάδειξη των 4 νικήτριων ομάδων ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού ‘Life’s good.gr’ από την LG Electronics (LG) και τον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης ‘Φυσική Ομορφιά & Αξιοθέατα’ συγκεντρώθηκαν πάνω από 40 εκπληκτικά videos, στα οποία οι νεαροί υποψήφιοι αποτύπωσαν τις ομορφιές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι νικητήριες ομάδες, οι οποίες συγκέντρωσαν πάνω από 2.000 ψήφους η καθεμία, ανέδειξαν τη Σκόπελο, την Ελευσίνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λήμνο. 


Από τις 2 έως και τις 29 Δεκεμβρίου, οι συμμετέχοντες, ηλικίας 16 έως 18 χρονών, μπορούν να ανεβάσουν τα videos τους για τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, με τίτλο Δρώμενα, προβάλλοντας τα τοπικά έθιμα, τη γαστρονομία, τα πολιτιστικά, αθλητικά και μουσικά  γεγονότα του τόπου τους. Επιπλέον, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει τα videos που τους αρέσουν μέσω sms και ‘votes’ στο facebook, μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2014.

Οι 12 ομάδες που θα προκύψουν και από τις 3 φάσεις θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό στις 13 Απριλίου 2014, ο οποίος θα αναδείξει τις 3 νικητήριες ομάδες και από τις 3 κατηγορίες βάσει ψηφοφορίας. Οι ομάδες που θα καταταχθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση θα λάβουν πλούσια LG δώρα, με την ευκαιρία να τα μοιραστούν με το σχολείο τους ή να τα δωρίσουν σε κοινωφελείς οργανισμούς. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Μπείτε και ψηφίστε το αγαπημένο σας video γιατί Life’s Good σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...