Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αύξηση εμπιστοσύνης στις προοπτικές του PR

Ισχυρή εμπιστοσύνη στις προοπτικές των εταιρειών τους δείχνουν πλέον οι επικεφαλής της βιομηχανίας του PR, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση ICCO Trends Barometer for Q3 2013.
Ισχυρή εμπιστοσύνη στις προοπτικές των εταιρειών τους και τα μπάτζετ πελατών να σταθεροποιούνται ή να αυξάνονται, δείχνουν πλέον οι επικεφαλής της βιομηχανίας του PR, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση ICCO Trends Barometer for Q3 2013.


Μοναδικό πεδίο που απασχολεί τα κορυφαία στελέχη και τα αφεντικά, είναι τα αυξανόμενα επίπεδα υπερπαροχής υπηρεσιών. Παράλληλα, η έκθεση αποκαλύπτει τη μεγάλη πίστη που υπάρχει μεταξύ των διευθυντών εταιρειών (93%), πως οι μετρήσεις και τα analytics στο PR δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντικά όσο σήμερα. 

Στο μεταξύ, το ¼ των ερωτηθέντων τόνισε πως τα μπάτζετ πελατών εξακολουθούν να αυξάνονται, ενώ το 62% παρατηρεί σταθεροποίηση στον τομέα αυτό. Υψηλά είναι τα επίπεδα δραστηριότητας στα new business, με το 74% να χαρακτηρίζει τις επιχειρήσεις του σαν «busy» ή «very busy», ενώ σχεδόν το 1/3 (29%) παρατηρεί διαρκή αύξηση στην υπερπαροχή υπηρεσιών.

Όσο για τα επίπεδα εμπιστοσύνης στις εταιρικές προοπτικές, αυτά άγγιξαν το +39% από το +18% του προηγούμενου τριμήνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...