Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Νέες Συνεργασίες για την Ira Media

alpari logo
alpari logo (Photo credit: FxShell)
Η Ira Media έχει ξεκινήσει συνεργασία με δύο νέους πελάτες από το Μάρτιο του 2012. Πιο συγκεκριμένα, η Ira Media έχει αναλάβει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο μέσων για την Alpari Financial Services Ltd (Alpari FS), μια ανεξάρτητη εταιρεία forex, η οποία ιδρύθηκε το 2010 και παρέχει υπηρεσίες online συναλλαγών στη διεθνή αγορά συναλλάγματος και είναι μέρος της Οικογένειας εταιρειών Alpari.

Η δεύτερη συνεργασία αφορά την υλοποίηση ολοκληρωμένου πλάνου επικοινωνίας της εταιρείας BEKO. Η BEKO είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οικιακών συσκευών στην Ευρώπη και είναι μέρος του Τούρκικου πολυεθνικού ομίλου Koc Holding. Προσφέρει πολλές και καινοτόμες σειρές ηλεκτρικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, αυτόνομες και ενσωματωμένενς συσκευές. Σήμερα, η Beko είναι μία από τις δέκα κορυφαίες μάρκες στον κόσμο (Euromonitor International 2008).

Στόχος της Ira Media είναι η ενίσχυση της επώνυμης ζήτησης των brands μέσω της στοχευμένης και αποτελεσματικής αξιοποίσης των μέσων και της εφαρμογής του μοντέλου PBR που εφαρμόζει η εταιρεία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IRA media κ. Χάρης Λαούδης τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που σε ένα τόσο δυσμενές περιβάλλον, πολυεθνικές εταιρείες λανσάρουν στην ελληνική αγορά τα προιόντα τους και εμπιστεύονται την εταιρείας μας και τις υπηρεσίες της για την αποτελεσματικότητα της επένδυσής τους».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...