Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Action Hellas: Στοχευμένη επικοινωνία σε Βαλκάνια και Κύπρο

Η Action Global Communications, το πολυβραβευμένο και αναγνωρισμένο δίκτυο εταιρειών δημοσίων σχέσεων με παρουσία σε περισσότερες από 40 αγορές και εμπειρία 40 χρόνων, δίνει βήμα στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τη στοχευμένη προβολή τους σε χώρες-κλειδιά της βαλκανικής αγοράς και την Κύπρο.

Μέσω ενός στοχευμένου και οικονομικού πακέτου, η Action Global Communications, δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις γειτονικές αγορές της Κύπρου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας και Αλβανίας.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην Ελλάδα κ. Δημήτρης Ιωαννίδης ανέφερε: «Η στρατηγική επιλογή των χωρών στις οποίες οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν πλέον εύκολα και οικονομικά να αποκτήσουν βήμα αποτελεί συνέπεια μελέτης σε σχέση με την εισροή επενδυτικών κεφαλαίων, αλλά και τουριστικού ρεύματος». Ο κ. Ιωαννίδης πρόσθεσε επίσης πως «η επικοινωνία δεν θα πρέπει να αποτελεί προνόμιο μόνο των μεγάλων οργανισμών, αλλά ευρύτερα κάθε επιχείρησης που επιζητεί την περαιτέρω ανάπτυξή της και διεύρυνση των δυνατοτήτων της μέσω της προσέλκυσης ενδιαφέροντος από αγορές που παραδοσιακά συνδέονται με την Ελλάδα».

Το νέο προσφερόμενο πακέτο, οικονομικά προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα, περιλαμβάνει την εφαρμογή επικοινωνιακής εκστρατείας στις αγορές της Κύπρου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας και Αλβανίας, μέσω των τοπικών γραφείων της Action Global Communications και το συντονισμό των ενεργειών από την Action Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πακέτο, μπορείτε να επικοινωνείτε με την

Action Global Communications Hellas, στο τηλ. 210-7240160 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hellasinfo@actionprgroup.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...