Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η Action Global Communications ανακοινώνει την επέκτασή της στην Τρίπολη

Ο Όμιλος Eπικοινωνίας Action Global Communications, που εξειδικεύεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και με κεντρικά γραφεία στην Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση των εργασιών του στην Τρίπολη της Λιβύης με το άνοιγμα ιδιόκτητου γραφείου, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από τους υπάρχοντες και μελλοντικούς του πελάτες. Το δίκτυο της Action καλύπτει πλέον όλη την περιοχή της Βόρειας Αφρικής και η Action Λιβύης αυξάνει τον αριθμό γραφείων του Ομίλου σε 44, εκ των οποίων τα 5 βρίσκονται στη Βόρεια Αφρική.

Το γραφείο της Action στη Λιβύη θα παρέχει πλήρεις υπηρεσίες δημόσιων σχέσεων και επικοινωνίας, διοργάνωση εκδηλώσεων, παρακολούθηση και αποδελτίωση ΜΜΕ και media training. Του γραφείου ηγείται ο Country Manager, Radwan Gariani και υποστηρίζεται από μια ομάδα τριών ατόμων που περιλαμβάνει αξιόλογους, πολύγλωσσους, πρώην δημοσιογράφους και επαγγελματίες της επικοινωνίας με εργασιακή εμπειρία από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Ο Radwan Gariani έχει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στον τομέα επικοινωνίας στη Λιβύη και στο εξωτερικό, συμβουλεύοντας διεθνείς καθώς και τοπικούς οργανισμούς. Έχοντας βάση την κεντρική Τρίπολη το γραφείο είναι σε θέση να βρίσκεται σε επαφή με τον αυξανόμενο αριθμό των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μετά το τέλος του πολέμου.

«Το άνοιγμα του γραφείου μας στη Λιβύη, όντας το πρώτο στη χώρα, σηματοδοτεί την εγκαθίδρυση των επαγγελματικών υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων», δήλωσε ο ιδρυτής του Ομίλου Action Global Communications κ. Τώνης Χριστοδούλου. «Πριν από την πτώση του καθεστώτος του Καντάφι, κάθε πτυχή των Μέσων Ενημέρωσης στη Λιβύη ήταν ελεγχόμενη από το κράτος, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων να μη είναι σε θέση να αναπτυχθούν. Τώρα είμαστε μάρτυρες της απελευθέρωσης του Τύπου, της τηλεόρασης και του ραδιόφωνου και της ταχείας αύξησης του αριθμού των δημοσιεύσεων στα Μ.Μ.Ε. Με την επέκταση του δικτύου μας σε χώρες και χώρους όπου οι άλλοι δειλιάζουν να επεκταθούν, φέρνουμε επαγγελματικές πρακτικές και διεθνή πρότυπα στις αναδυόμενες αγορές με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τόσο τους πολυεθνικούς, όσο και τους ντόπιους πελάτες μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...