Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012 στον Alpha

Με στόχο την ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση των τηλεθεατών, o Alpha θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με όλο το δυναμικό του σε ετοιμότητα, δημοσιογράφους και τεχνικούς, για να καλύψει την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.

Με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ από εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα, τα στρατηγεία και τους χώρους συνάθροισης των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του Alpha θα μεταφέρει άμεσα και έγκυρα στους τηλεθεατές τις εξελίξεις και το κλίμα που επικρατεί καθώς θα διαμορφώνεται το νέο πολιτικό σκηνικό.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου, τους παρουσιαστές Νίκο Μάνεση, Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου, καθώς και τον Διευθυντή Ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννη Ντάσκα θα βρίσκονται από τις 18:00 έως τις 24:00, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Alpha για να μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών, και να παρουσιάσουν και να αναλύσουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα εκλογικά αποτελέσματα και τα σενάρια της επόμενης ημέρας με τον πιο εύληπτο και ουσιαστικό τρόπο.

Μαζί τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της marc, Θωμάς Γεράκης, ο οποίος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll και θα σχολιάσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μορφή που αποκτά ο νέος εκλογικός χάρτης.

Επιπλέον, προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, θα καταθέσουν την άποψή τους και θα αναλύσουν τις πολιτικές εξελίξεις της ημέρας.

Εκλογές 2012, την Κυριακή, 6 Μαΐου στις 18:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...