Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Σημαντικές εξελίξεις στην Geo Young & Rubicam

Πολύ σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην Geo Young & Rubicam. Η -ειλημμένη εδώ και πολύ καιρό- απόφαση του WPP Group για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ελληνική θυγατρική έχει γίνει πραγματικότητα και όπως φαίνεται έχει οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ήδη από τα τέλη του 2011 πραγματοποιήθηκε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, που έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα, αποφασίστηκε να προστεθεί σε αυτά το ποσό των 1.073.076 ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο, το Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας από τις 80.000 ευρώ του 2010 ανέρχεται σήμερα στο ποσό των 11.163.078 ευρώ, με την σημαντική αυτή αλλαγή να φαίνεται πως έχει επιφέρει και άλλες μεταβολές στην εταιρεία.

Αξιοσημείωτο είναι πως η εταιρεία πλέον φέρει την επωνυμία «Young & Rubicam − Διαφημίσεις Ανώνυμη Εταιρεία» με διακριτικό τίτλο «Y & R Athens» ενώ η νέα διεύθυνση των γραφείων της έδρας της είναι επί των οδών Μαρίνου Αντύπα 96, Ανθρακωρύχων και Φρυγίας στο Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής.

Όσον αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, σε αυτό παρουσιάζονται να συμμετέχουν αρκετά στελέχη του πολυεθνικού δικτύου, τα οποία, μάλιστα, είναι εξειδικευμένα στον οικονομικό τομέα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις, μέχρι σήμερα, επίσημες ανακοινώσεις, το Δ.Σ της εταιρείας αποτελούν οι Ignacio Cabezon- Πρόεδρος (CFO/COO Y&R Brands EMEA), Ανδρέας Ασωνίτης- Διευθύνων Σύμβουλος, Γεώργιος Πανταζής-Αντιπρόεδρος, Mario Pienaar-Μέλος (Regional Financial Controller EMEA), Ian Gary Paul-Μέλος (Οικονομικός Διευθυντής EMEA), Tsvetan Borisov- Μέλος (Senior Finance Analyst EMEA), Pierre Chedaille-Μέλος (CFO/COO Wunderman EMEA), John Zsigo-Μέλος (COO Y & R Group Budapest) και Παναγιώτα Κουράφα-Μέλος. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν σύντομα αλλαγές στο συγκεκριμένο Δ.Σ καθώς η Έκτακτη Συνέλευση του προηγούμενου μήνα ίσως να έχει δρομολογήσει και νέες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...