Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ira Media: Νέες συνεργασίες με Kickers και Pay my gold

Η Ira Media έχει ξεκινήσει συνεργασία με δύο νέους πελάτες από το Μάιο του 2012.

Πιο συγκεκριμένα, η Ira Media έχει αναλάβει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο μέσων για τα προϊόντα υπόδησης Kickers. To brand Kickers αποτελούν υποδήματα σχεδιασμένα έτσι ώστε να αποπνέουν διαχρονική νεανικότητα και μοντέρνα μοναδικότητα, για ενήλικες και παιδιά, ενώ διακρίνονται από τον κόκκινο και πράσινο κύκλο στις σόλες για να ξεχωρίζει το δεξί από το αριστερό παπούτσι.

Η δεύτερη συνεργασία αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου πλάνου προβολής σε όλα στα μέσα της εταιρείας αγοράς χρυσού και πώλησης κοσμημάτων Pay my gold. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε πριν από 41 χρόνια, είναι η πρώτη που καθιέρωσε την αγορά χρυσού μέσω on line πλατφόρμας κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο της.

Στόχος της Ira Media είναι η ενίσχυση της αναγνωρισημότητας των brands, καθώς και η αύξηση της επώνυμης ζήτησης των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της στοχευμένης και αποτελεσματικής αξιοποίησης των μέσων και της εφαρμογής του μοντέλου PBR που διαθέτει η εταιρεία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IRA media κ. Χάρης Λαούδης τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που σε ένα τόσο δυσμενές περιβάλλον, αναπτυσσόμενες εταιρείες εμπιστεύονται την Ira Media και τις υπηρεσίες της για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα της επένδυσης στα media, κάτι το οποίο μπορούμε να τους εγγυηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...