Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

EURONEWS: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Άμεσο είναι το ενδιαφέρον του Euronews για διαφημίσεις εταιρειών από την Ελλάδα ενόψει της έναρξης μετάδοσης του Euronews Greece, που οριοθετήθηκε, μέσω επίσημης τοποθέτησης του διεθνούς δικτύου, για τον Δεκέμβριο του 2012. 

Αυτό, εξάλλου, τόνισε σε δήλωσή του στο Business Today ο Γενικός Διευθυντής του Euronews Greece και πρώην Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Βασίλης Μπίτσης. «Οι ελληνικού
ενδιαφέροντος διαφημίσεις ενδιαφέρουν το Euronews και ήδη προβάλλεται η καμπάνια του ΕΟΤ. Μέσω της έδρας του σταθμού, στη Λυών της Γαλλίας, θα επιχειρηθεί η προσέλκυση κι άλλων διαφημιζόμενων από την Ελλάδα, οι οποίοι θα προβάλλονται στο global πρόγραμμα και σε όλο το πανευρωπαϊκό δίκτυο του Euronews» σημείωσε ο κ. Μπίτσης.

Στο μεταξύ, σε έλλειψη ενημέρωσης της νέας διοίκησης της ΕΡΤ, απέδωσε ο επικεφαλής του Euronews, Μάικλ Πίτερς, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες στους Έλληνες δημοσιογράφους, την επικριτική ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση κατά του ευρωπαϊκού δικτύου. «Η ΕΡΤ είναι συνεργάτης μας και έχει δεσμευτεί για την εκπομπή από το επίγειο δίκτυό της, αφού ήδη εκπέμπουμε στην Ελλάδα, στα αγγλικά και τα γαλλικά» σημείωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Πίτερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...