Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Aπόρριψη των ενστάσεων για τον τουρισμό

Την απόρριψη των ενστάσεων που είχαν καταθέσει οι εταιρείες Choose/Access, Mscomm και Avenue C&W στο διαγωνισμό της Περιφέρειας Ηπείρου, αποφάσισε μετά την αξιολόγηση των δικαιολογητικών, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Οι ανωτέρω εταιρείες ενημερώθηκαν χθες ότι δεν έγιναν δεκτές οι ενστάσεις τους και ο διαγωνισμός συνεχίζεται με τις εταιρείες Encore, Next Com και Orange, που διεκδικούν το έργο «Ενέργειες για την Προώθηση και Προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου», έναντι 940.500 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Παράλληλα, η Οικονομική Επιτροπή έλαβε τη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, αναφορικά με το αν είναι νόμιμη ή όχι η συμμετοχή της Orange στο διαγωνισμό, μετά από σχετικό
αίτημα που είχε καταθέσει μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αναφέρει ότι δεν συντρέχει λόγος αποκλεισμού της εταιρείας από τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό.

Πλέον αναμένεται αν εντός των επόμενων 15 περίπου ημερών οι τρεις εταιρείες που αποκλείστηκαν
θα προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα, και αν όχι ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί με την αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών των Encore, Next Com και Orange.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...