Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Το Pro Active Liquid Collagen της Collagen Power στα Zambidis Club!

Το Pro Active Liquid Collagen, το πρωτοποριακό υγρό πόσιμο κολλαγόνο ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία με τα Zambidis Club, τα fights clubs του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Kick Boxing Μιχάλη Ζαμπίδη.

Το Pro Active Liquid Collagen είναι χορηγός των Zambidis Club, τα οποία βρίσκονται σε Γλυφάδα και Αγια Παρασκευή, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη των δύο γυμναστηρίων να γνωρίσουν τα οφέλη της σημαντικής αυτής πρωτεΐνης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που συνεισφέρει μεταξύ άλλων στην καλύτερη κατάσταση των αρθρώσεων, των μαλλιών και των νυχιών, στην ανάπλαση του μυϊκού ιστού και στην αντιγήρανση.

Οι δύο γεύσεις του Pro Active Liquid Collagen, λεμόνι και φράουλα, έχουν ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό και στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο χώρο της showbiz. Σκοπός της εταιρείας Collagen Power είναι να εισάγει στην Ελληνική αγορά καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αποτελεσματικότητας, που αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις τόσο στο χώρο της υγείας όσο και στο χώρο της κοσμετολογίας.

Ο παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, έχοντας διαπιστώσει την αποτελεσματικότητά του Pro Active Liquid Collagen, το έχει εντάξει στη καθημερινότητα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...