Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

«Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά Χρονιά Υγείας!» η νέα καμπάνια από το Dettol


Το Dettol ξεκινάει μια μοναδική καμπάνια και γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος μας στην προστασία από τα μικρόβια, προσφέροντας εκπαίδευση και ενημέρωση και τα αγαπημένα σας προϊόντα σε προνομιακές τιμές!

Το Dettol έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την δέσμευσή του για Υγιεινή Καθαριότητα και Προστασία από τα μικρόβια, εγκαινιάζει την καμπάνια «Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά Χρονιά Υγείας!» θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να υποστηρίξει το ευρύ κοινό για την προστασία της υγείας του σε κάθε εποχή του χρόνου. Η αρχή γίνεται με την «επικίνδυνη» χειμωνιάτικη περίοδο της γρίπης και των κρυολογημάτων! Το Dettol υπενθυμίζει τους βασικούς κανόνες καθαριότητας και υγιεινής που αποτελούν το Α και το Ω για προστασία από τα μικρόβια και τις ιώσεις και παράλληλα προσφέρει στους καταναλωτές τα προϊόντα του σε ασυναγώνιστες τιμές, μαζί με πλούσια δώρα!

Σύμφωνα με όλους τους ειδικούς επιστήμονες και σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελετών που έχει διεξάγει το Συμβούλιο Υγιεινής (Hygiene Council) με την υποστήριξη του Dettol, αποδεικνύεται ότι σημαντικοί παράγοντες στην εξάλειψη των εποχικών παθήσεων είναι το συστηματικό πλύσιμο των χεριών και η χρήση  αντισηπτικού χεριών. Το Dettol, ο απόλυτος σύμμαχός μας στην ατομική καθημερινή υγιεινή και αυτήν του σπιτιού μας, μας δίνει πρακτικές συμβουλές μέσα από τη δράση «Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά Χρονιά Υγείας!» με εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης και σούπερ μάρκετ, στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση.

Επιπλέον, το Dettol χαρίζει 50 ποδήλατα Ideal για την προώθηση της ήπιας άσκησης που ενδυναμώνει τον οργανισμό και 250 καλάθια με προϊόντα Dettol μιας ολόκληρης χρονιάς για προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς μας σε κάθε εποχή. Επισκεφθείτε τα επιλεγμένα σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στην κλήρωση (Σκλαβενίτης, Μασούτης, Γαλαξίας, My Market και ΑΒ Βασιλόπουλος) και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2013.

Μην χάνετε στιγμή! To Dettol είναι εδώ, εξασφαλίζοντας για εσάς και την οικογένεια σας μια χρονιά όλο Υγεία!!!

*Για να μάθετε περισσότερες  πληροφορίες καθώς και τους  όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό  επισκεφτείτε το www.dettol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...