Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

LG LatsCAD Μεγάλος Διαγωνισμός: Είσαι φοιτητής ή ασχολείσαι με τον κλιματισμό και τη διαχείριση ενέργειας;

Η  LG σου δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσεις το δικό σου Σύστημα Κλιματισμού Απευθείας Εκτόνωσης

Ο LG LatsCAD διαγωνισμός ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου και η LG Electronics καλεί τους επαγγελματίες και τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τη δημιουργικότητά τους σχεδιάζοντας το δικό τους Σύστημα Κλιματισμού Απευθείας Εκτόνωσης.

Η διαδικασία είναι απλή: οι συμμετέχοντας μπορούν να εργαστούν στο σχεδιαστικό εργαλείο LatsCAD κατεβάζοντας το πρόγραμμα δωρεάν, (“add - on” του δημοφιλούς προγράμματος AutoCAD για το σχεδιασμό συστημάτων απευθείας εκτόνωσης) και να καταθέσουν τη δική τους πρόταση εξοικονόμησης μήκους σωληνώσεων στο Σύστημα Κλιματισμού που θα σχεδιάσουν.

Οι αξιολογήσεις των συμμετοχών θα πραγματοποιηθούν από το τμήμα Business Solutions της LG με αντικειμενικό κριτήριο το μικρότερο μήκος σωληνώσεων. Οι 2 νικητές με τις καλύτερες προτάσεις του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν στο Παρίσι, όπου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Τεχνολογίας της LG (LG Energy R&D Lab).

Ο διαγωνισμός  θα ολοκληρωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2013.

Για συμμετοχές και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό LG LatsCAD, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο www.lg-latscad.gr, να καλέσουν στο 801 11 500 400 ή να αποστείλουν e-mail στο challenge@lg-latscad.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...