Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η διαφήμιση και επικοινωνία της MEDI SEI στη The Hand

Τη συνολική επικοινωνία και διαφήμιση της ελληνικής παραφαρμακευτικής εταιρείας MEDI SEI ανέλαβε  η The Hand, communications & advertising manus. Πρόκειται για υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, brand communication, social media campaign, event management καθώς και για δημιουργικές υπηρεσίες - διαφήμιση. Ταυτόχρονα η The Hand γίνεται ο στρατηγικός σύμβουλος της Medi Sei σε θέματα προώθησης και περαιτέρω ανάπτυξης.

Η Medi Sei είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται από το 1998 στα φαρμακεία με πολλά και διαφορετικά brands, μεταξύ αυτών τα καλλυντικά Panthenol Extra, οι καραμέλες και τα σιρόπια Kaiser, κ.α.

Ο Παναγιώτης Λυμπέρης, General Manager της MEDI SEI, καλωσορίζοντας τη The Hand στους συνεργάτες της MEDI SEI, σημείωσε:

«ότι σε μια δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο, η ανάπτυξη είναι μονόδρομος για τις ελληνικές εταιρείες και η ουσιαστική εμπιστοσύνη που έχουμε δείξει στη The Hand και τα πρώτα κοινά μας projects, πιστεύω ότι αποτελούν ασφαλή δείγματα εξωστρέφειας και βελτίωσης.»

Η Βασιλική Ούτσα, Director της εταιρείας The Hand, δήλωσε ότι «η στρατηγική συνεργασία με τη MEDI SEI επιβραβεύει την εμπειρία της The Hand στην καλλυντική επικοινωνία, αλλά και καταδεικνύει την τάση πολλών εταιρειών να απευθύνονται σε μικρότερα εταιρικά σχήματα επικοινωνίας, τόσο με βάση το κόστος όσο –κυρίως- την πλήρη κάλυψη των αναγκών από ένα ουσιαστικό στρατηγικό σύμμαχο, που θα λειτουργεί ως εσωτερικό κομμάτι της εταιρείας και όχι ως ένας απρόσωπος εξωτερικός φορέας παροχής σχετικών υπηρεσιών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...