Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Νέες μπλε συσκευασίες για τα ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως

Οι νέες συσκευασίες  των Barilla Ολικής Αλέσεως έφτασαν για όλους τους φανατικούς φίλους τους και παρουσιάζονται πλέον με κυρίαρχο χρώμα το μπλε ενώ παράλληλα διατηρούν στοιχεία από το γήινο και ζεστό χρώμα του σιταριού.


Οι λάτρεις των ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως,  θα βρίσκουν στις νέες συσκευασίες Spaghettini n.3,  Spaghettini n. 5, Penne Rigate και Farfalle συνταγές και άλλες πληροφορίες στα Ελληνικά έτσι ώστε να μπορούν να απολαύσουν στο καθημερινό τραπέζι στιγμές απόλαυσης & ευεξίας.

Τα Barilla Oλικής Αλέσεως αποτελούν την ιδανική πρόταση γευστικής απόλαυσης για μια καθημερινή και ισορροπημένη διατροφή υψηλής διατροφικής αξίας. Με ιδιαίτερα πλούσια γεύση και πηγή φυτικών ινών τα Barilla Oλικής Αλέσεως καλύπτουν σε μία μόνο μερίδα  περισσότερο από το 20% της ημερήσιας ποσότητας που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

Με τις νέες συσκευασίες των Barilla Integrale που “μιλούν Ελληνικά”, η Barilla αποδεικνύει ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της να αναβαθμίζει και να εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα και τις συσκευασίες της με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, αλλά και τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...