Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

«Brava»: Κυκλοφορεί δυναμικά –με νέα προσιτή τιμή

Το νέο φθινοπωρινό τεύχος του «brava» (τεύχος 4, Οκτωβρίου) μας προκαλεί να είμαστε δημιουργικές και να αξιοποιήσουμε τις νέες τάσεις της μόδας. 


Κυκλοφορεί δυναμικά –με νέα προσιτή τιμή– και γεμάτο αισιοδοξία, για να μας δείξει ότι πάντα υπάρχει τρόπος να κάνεις αυτά που χρειάζεσαι και θέλεις.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού παραμένει ευχάριστα έκπληκτη με την αντίδραση των
αναγνωστριών, που στήριξαν με πάθος την έκδοση από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του περιοδικού. Έχοντας ανοίξει και ένα ακόμη κανάλι επικοινωνίας μέσω της σελίδας του περιοδικού στο Facebook, στόχος της σύνταξης είναι να βελτιώνει συνεχώς την ύλη μέσα από νέες προτάσεις και να μοιράζεται με τις αναγνώστριες όλα τα νέα της αγοράς.

Αφουγκραζόμενο την ανάγκη του κοινού, το «brava» κατεβάζει την τιμή του τεύχους του στα € 3,90, δείχνοντας έμπρακτα ότι είναι κοντά στις αναγνώστριές του.

Στο τεύχος Οκτωβρίου παρουσιάζουμε εντυπωσιακά φθινοπωρινά νήματα, τις τελευταίες τάσεις της μόδας και επενδύουμε στο μέλλον της κεντητικής μας παράδοσης.

• Trendspotting: Εντοπίζουμε τις επικρατέστερες χειμωνιάτικες τάσεις, μέσα από τα ολοκαίνουργια νήματα της ελληνικής αγοράς.
• Οι κάπες είναι μόδα: Μία ανάλαφρη δαντελένια κάπα αρκεί για να δώσει στυλ στο ξεκίνημα της νέας σαιζόν.
• Ραπτική: Ράψτε έξι βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας.
• Αφιέρωμα: Μάθετε όλες τις πληροφορίες γύρω από τα ολοκαίνουργια δημιουργικά σεμινάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...