Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

H τρίτη φάση του διαγωνισμού “Life’s good.gr” από τον ΣΚΑΪ και την LG!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους στην κατηγορία Μουσική


Ο επιτυχημένος διαγωνισμός “Life’s good.gr” που διοργανώνει η LG Electronics (LG) σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ περνάει πλέον στην τρίτη φάση με την κατηγορία Μουσική. Το κοινό το οποίο καλείται να ψηφίσει τις αγαπημένες του συμμετοχές στη νέα αυτή κατηγορία, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά υποστηρίζοντας τις αγαπημένες του ομάδες και παρακολουθώντας τις εξελίξεις μέσω της κοινότητας του διαγωνισμού στο facebook που πλέον απαριθμεί σχεδόν 35.000 μέλη. 


Ο διαγωνισμός συνεχίζεται με την τρίτη φάση και την κατηγορία Μουσική. Μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2014, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους αναρτώντας τα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών στην κατηγορία αυτή. Οι 4 ομάδες της φάσης αυτής, οι οποίες και θα προκριθούν για τον τελικό του διαγωνισμού, θα αναδειχθούν από το κοινό το οποίο μπορεί να ψηφίζει με sms αλλά και ‘votes’ μέχρι και τις 23 Μαρτίου 2014, οπότε και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος και οι 4 νικήτριες ομάδες από κάθε φάση θα επιβραβευθούν για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους με μοναδικά LG δώρα.

Οι 12 ομάδες που θα προκύψουν και από τις 3 φάσεις θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τις 3 νικητήριες ομάδες και από τις 3 κατηγορίες, που βάσει ψηφοφορίας θα έχουν αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομορφιά της Ελλάδας. Οι ομάδες που θα καταταχθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση θα λάβουν πλούσια LG δώρα, με την ευκαιρία να τα μοιραστούν με το σχολείο τους ή να τα δωρίσουν σε κοινωφελείς οργανισμούς. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Μπείτε και ψηφίστε το αγαπημένο σας video γιατί
Life’s Good σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...