Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ηλεκτρονική Διαπίστευση Blogs από το Mediterranean College

Παρακολουθώντας διαρκώς τις αλλαγές στην κοινωνία, την ενημέρωση και τις συνήθειες των χρηστών internet, το Mediterranean College, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, εντάσσοντας στην επίσημη επικοινωνία του τα Social Media και τα Blogs, ακολουθώντας μια ολιστική επικοινωνία 360Ο.

Σε ότι αφορά την ενημέρωση του κοινού και την επικοινωνία του, το Mediterranean College, εκπροσωπείται σήμερα στα περισσότερα Social Media, δίνοντας επιπλέον τη δυνατότητα στους επισκέπτες του δικτυακού του τόπου, να το ακολουθήσουν σε όλες τις αγαπημένες τους πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, χτίζοντας διαχρονικά μια αμφίδρομη επικοινωνία.

Σήμερα βρίσκεται ένα ακόμα βήμα μπροστά, προσκαλώντας τα Blogs και τους Bloggers που επιθυμούν περισσότερη ενημέρωση, συμμετοχή και εμπλοκή με τις δραστηριότητες του Κολεγίου, να συμμετάσχουν στη διαδικασία διαπίστευσής τους, έτσι ώστε να λαμβάνουν καθημερινά επίσημη ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τα επιτεύγματα του Mediterranean College, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου, όπως διαλέξεις, ημερίδες, κ.α. εκδηλώσεις ανοιχτές για το ευρύτερο κοινό.

Με την πρωτοβουλία του αυτή το Mediterranean College, επιτυγχάνει μια πιο ολιστική και ολοκληρωμένη επικοινωνία με το κοινό του, μέσα από μια νέα αντίληψη για την ενημέρωση και το διαδικτυακό πολιτισμό.

Οι ενεργοί Bloggers, οι διαχειριστές Blogs, καθώς και οι διαχειριστές σελίδων στο Facebook που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία διαπίστευσής τους, μπορούν να αποστείλλουν e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση vgalanis@medcollege.edu.gr αναγράφοντας τη θεματική εξειδίκευση του Blog ή της Σελίδας του, το URL του, και το e-mail επικοινωνίας με την ένδειξη “e-Διαπίστευση Blog”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...