Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ FMVOICE.GR

Δύο από τις παλαιότερες εκπομπές του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού (web radio) www.fmvoice.gr ανανεώνονται και επανέρχονται στο πρόγραμμα με νέους συντελεστές και με στόχο να προσφέρουν ουσιαστική ενημέρωση στους ακροατές και τους χρήστες της ιστοσελίδας, που αποτελεί τον πρώτο στην Ελλάδα ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού αποκλειστικά μέσω Internet.
Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 επανήλθε η εκπομπή «ΜικροΧρηματιστήριο», σε επιμέλεια και παρουσίαση του Πραξιτέλη Βασιλακόπουλου. Η εκπομπή αποτελεί το βήμα για την προβολή των θέσεων και των απόψεων στελεχών από τις ΑΕΕΔ, για την αγορά και τις προοπτικές του κλάδου. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 2:00 μ.μ.
Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 20012 η εκπομπή «Voice στον Κόσμο» περνά στην επόμενη φάση της παρουσίας της στον διαδικτυακό κόσμο, σε επιμέλεια και παρουσίαση της δημοσιογράφου Μαριλίζ Φασουλοπούλου. Ειδήσεις, σχόλια και γεγονότα από όλο τον κόσμο, που επηρεάζουν την τοπική και την παγκόσμια οικονομία. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.
Πεντέμισι χρόνια μετά από την έναρξη λειτουργίας της www.fmvoice.gr, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ιστοσελίδας (από τις 12:00 έως τις 5:30 μ.μ.) εμπλουτίζεται με νέους συνεργάτες, ανανεώνεται με περισσότερες φωνές, χωρίς να αλλάζει τον στόχο που έχουμε θέσει εξ αρχής, να προσφέρουμε αποκαλυπτική και τεκμηριωμένη ενημέρωση, με άποψη, σχόλια και πλούσιο ρεπορτάζ.
Στη στρατηγική αυτή οφείλεται το γεγονός ότι η ιστοσελίδα αποτελεί το κέντρο αναφοράς ανθρώπων της αγοράς και απλών πολιτών, κατατάσσοντας την www.fmvoice.gr στα πιο έγκυρα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης στη χώρα μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, καταγράφει περισσότερες από 250.000 επισκέψεις και περίπου 60.000 ακροατές το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...