Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

H LG ανακοίνωσε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού LG LatsCAD

Οι 2 τυχεροί του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν στο Παρίσι στο Κέντρο Έρευνας  και Ανάπτυξης Τεχνολογίας της LG (LG Energy R&D Lab)


Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός LG LatsCAD, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία σε επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους φοιτητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τη δημιουργικότητά τους, σχεδιάζοντας το δικό τους Σύστημα Κλιματισμού Απευθείας Εκτόνωσης.

Οι 2 νικητές του διαγωνισμού είναι ο Αλέξανδρος Κοντογιώργης και η Βασιλική Κικίδου, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Παρίσι και θα επισκεφτούν το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Τεχνολογίας της LG (LG Energy R&D Lab).

Ο διαγωνισμός LG LatsCAD διήρκησε από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και οι αξιολογήσεις των συμμετοχών πραγματοποιήθηκαν από το τμήμα Business Solutions της LG, με αντικειμενικό κριτήριο το μικρότερο μήκος σωληνώσεων. Οι συμμετέχοντας είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν στο σχεδιαστικό εργαλείο LatsCAD κατεβάζοντας το πρόγραμμα δωρεάν (“add - on” του δημοφιλούς προγράμματος AutoCAD για το σχεδιασμό συστημάτων απευθείας εκτόνωσης) και να καταθέσουν τη δική τους πρόταση εξοικονόμησης μήκους σωληνώσεων στο Σύστημα Κλιματισμού που σχεδίασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...