Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Οι σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design εμπνέονται από την LG!

 Με έμπνευση το μότο της εταιρείας ‘Life’s Good’, οι σπουδαστές συμμετέχουν σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της πιο ευφάνταστης graphic design δημιουργίας


H LG Electronics (LG) επέλεξε το Κολλέγιο Βακαλό Art & Design, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους σπουδαστές να αναδείξουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους μέσα από αυτή την ενέργεια, η οποία σηματοδοτεί την αρχή μιας δημιουργικής συνεργασίας. 

Κατά την περίοδο 22 Οκτωβρίου με 29 Νοεμβρίου οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design, στο πλαίσιο του μαθήματος “Αφίσα / Poster Design” και με την επίβλεψη του καθηγητή τους κ. Ντάνη Ψωμά, κλήθηκαν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, και να σχεδιάσουν τη δική τους εκδοχή για το Life’s Good – Η ζωή είναι ωραία! Η LG συνεχώς αναζητά τρόπους να προσφέρει εμπειρίες, να εμπνέει, να παρακινεί και να φέρνει το χαμόγελο στα χείλη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, αναγνωρίζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των χρηστών, παρέχοντάς τους λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή & αναδεικνύουν τη χαρούμενη πλευρά της ζωής.


Από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία, στην οποία θα μπορεί να συμμετάσχει και το κοινό, δίνοντας την ψήφο του μέσω ‘like’ στην ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή της LG στο Facebook. H τελική επιλογή θα γίνει από κριτική επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από στελέχη της εταιρείας LG Electronics και του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design, ενώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού θα μετρήσει ως 1 ψήφος κατά την τελική διαδικασία επιλογής.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψηφοφορίας, στις 18 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει Τελετή Βράβευσης και Έκθεση κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα έργα των νικητών αλλά και όλων των σπουδαστών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα επαγγελματικό LG Colorprime Monitor, ενώ ο δεύτερος και τρίτος νικητής από ένα LG Monitor 27ΕΑ63V-P και ένα LG Monitor 23EN43V-B αντίστοιχα.

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία και αναδείξτε την πιο ‘Life is Good’ δημιουργία!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...