Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

MultiChannel Communication υπηρεσίες από την One9Six για την Artbassador


Η εξειδικευμένη ομάδα της One9Six αναλαμβάνει την χάραξη της επικοινωνιακής στρατηγικής της εταιρίας Artbassador. Μια εταιρία που μετρά ένα χρόνο ζωής στην Ελλάδα έχει ως αποστολή της, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και αδειοδότησης με απώτερο στόχο την διατήρηση της αξίας και ακεραιότητας των δημιουργών έργων μουσικής, θεάτρου, χορού και άλλων ερμηνευτικών τεχνών.


Πιο συγκεκριμένα η one9six αναλαμβάνει την σχεδιασμό και υλοποίηση αναλογικής και ψηφιακής επικοινωνιακής στρατηγικής.

Η Artbassador ιδρύθηκε το 2012 με όραμα της, την υπεράσπιση της ακεραιότητας και καταγωγής των έργων τέχνης. Στόχος της είναι να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των καλλιτεχνών, του κοινού και των παραγωγών και να τροφοδοτήσει την πολιτιστική σκηνή της Ελλάδας και της Κύπρου, με έργα γνωστών αλλά και νέων δημιουργών.

Η one9six ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2012 από μια ομάδα συνεργατών με εμπειρία πάνω από 45 χρόνια, ως έναMultichannel Marketing & Public Relations Agency.

Η ομάδα μας αποτελείται από δοκιμασμένους, δημιουργικούς και δυναμικούς ειδικούς  σε θέματα επικοινωνίας, με δοκιμασμένες μεθοδολογίες και καλά επιλεγμένους συνεργάτες.
Τα στελέχη μας έχουν δεκαετίες εμπειρίας στην αγορά, στα μέσα ενημέρωσης, στην πολιτική, στην κυβέρνηση, στη διεθνή κοινότητα, στην επενδυτική και επιχειρηματική δραστηριότητα και στην ψηφιακή επικοινωνία. Με παρουσία και συνεργασίες  σε διεθνές επίπεδο, η One9Six αναπτύσσει στρατηγικές και παρέχει λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για τους πελάτες της εντός Ελλάδος και διεθνώς, ενώνοντας  τον αναλογικό με τον ψηφιακό κόσμο σε μια ενιαία και αποτελεσματική πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...