Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Απόκτησε όλα τα εργαλεία Marketing που χρειάζεται ένα στέλεχος σήμερα!

MSc Marketing Management - University of Derby. Έναρξη Ιανουάριος 2014.


Το Mediterranean College, σου προσφέρει την εξαιρετική δυνατότητα να αποκτήσεις όλα τα εργαλεία Marketing που χρειάζεται ένα στέλεχος σήμερα, με την φοίτησή σου στο Πρόγραμμα MSc Marketing Management που προσφέρει σε συνεργασία με το University of Derby, UK. Η έναρξη του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εντός Ιανουαρίου 2014.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το University of Derby είναι το Νο1 Marketing School στη Μ. Βρετανία με βάση την προσωπική ανάπτυξη και το Νο 2 Marketing School στη Μ. Βρετανία με βάση την ικανοποίηση φοιτητών.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι υποψήφιοι θα έχουν αποκτήσει γνώσεις σε: Marketing, Branding, Consumer Behavior, Communication (Παραδοσιακά και digital κανάλια επικοινωνίας), Strategic Marketing.

To Πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Marketing.  Προσφέρεται σύστημα υποστήριξης προσαρμοσμένο σε στελέχη, με ηλεκτρονική τάξη. Για τη συμμετοχή στο  Πρόγραμμα  απαιτείται πτυχίο ή ισοδύναμη επαγγελματική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...