Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚH ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΦΙΛΗΣGlass®: ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ

Η ΦΙΛΗΣGlass® και η Συνεταιριστική Ασφαλιστική συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους, χαρίζουν σε έναν τυχερό μία ασφάλεια κατοικίας.


Ο διαγωνισμός που διοργανώνουν από κοινού οι δύο εταιρείες, μέσω Facebook, www.facebook.com/Filisglass/app_1440491046170227, ξεκίνησε τη Δευτέρα 16/12. Ο νικητής, που θα αναδειχτεί στις 24/12/13 έπειτα από κλήρωση θα κερδίσει μία ασφάλιση πλήρους πακέτου από την Συνεταιριστική ασφαλιστική.


Στο πακέτο ασφάλισης κατοικίας, περιλαμβάνονται δωρεάν οι παροχές που καλύπτουν κόστη που απορρέουν από οποιονδήποτε επερχόμενο κίνδυνο. Ειδικότερα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα εκδοθεί, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ασφαλιστική κάλυψη του ακινήτου έναντι του κινδύνου πυρκαγιάς και πυρκαγιάς από

δάσος, έκρηξης, πλημμύρας, χιονιού, διάρρηξης σωληνώσεων, βραχυκυκλώματος, κλοπής μετά από διάρρηξη, αλλά και τις λοιπές καλύψεις.

Στόχος των δύο εταιρειών είναι να προσφέρουν στον πελάτη ποιότητα υπηρεσιών που τον επιβραβεύει για την επιλογή του και δεσμεύονται απέναντί του για άριστη, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...