Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

H Action Global Communications απέσπασε δύο διακρίσεις στα EMEA SABRE Awards

Σύσσωμη η Action Global Communications παραλαμβάνει τη διάκριση Mediterranean Consultancy of the Year Award από τον κ. Paul Holmes
Το Holmes Report τίμησε την Action Global Communications με δύο βασικά βραβεία στην φετινή τελετή των EMEA SABRE Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη την Πέμπτη 30 Μαΐου.  

Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Τόνυ Χριστοδούλου παρέλαβε το βραβείο SABRE για την ‘Αξιόλογη Προσωπική Επίτευξη’, ως αναγνώριση της δέσμευσης του στο PR και της πρωτοποριακής του προσέγγισης του στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων.

“Θα μοιραστώ αυτό το βραβείο με τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, αλλά και με τη διευρυμένη μου οικογένεια, την ομάδα μου, που αποτελείται από περισσότερα από 300 άτομα, προσωπικό και συνεργάτες σε όλη τη Βόρεια Αφρική, Ανατολική Ευρώπη, και Μέση Ανατολή” είπε ο Τόνυ Χριστοδούλου.

Ο ιδρυτής της Action Global Communications κ. Τόνυ Χριστοδούλου λαμβάνει το βραβείο SABRE για την Αξιόλογη Προσωπική Επίτευξη
 “Στη διάρκεια των 40 χρόνων από το ξεκίνημα της Action, πάντα αναζητούσα το μεγαλύτερο δυνατό όφελος των πελατών που μας εμπιστεύτηκαν τη φήμη των brands τους. Ενώ ο συγκεκριμένος τομέας υπόκειται μεγάλες αλλαγές, ορισμένα πράγματα παραμένουν ίδια. Είμαι περήφανος που αυτή η παράδοση αποτελεί μία αρχή που καθοδηγεί τον τρόπο που εργαζόμαστε ακόμη και σήμερα.”

Κατά τη διάρκεια της τελετής των EMEA SABRE βραβείων, η Action έλαβε επίσης τον τίτλο Mediterranean Consultancy of the Year και αναγνωρίστηκε η ηγετική της ικανότητα και η εστίαση της να εισέρχεται με επιτυχία σε ανερχόμενες αγορές.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτή τη διάκριση, αφού η Μεσόγειος είναι το σπίτι μας και η βάση μας, απ’ όπου επεκταθήκαμε και δημιουργήσαμε το διεθνές δίκτυο που είμαστε σήμερα” είπε ο κ. Χρίστος Χριστοδούλου, ένας από τους Διευθυντές της εταιρείας.

Το Holmes Report αποτελεί την κορυφαία πηγή ενημέρωσης, γνώσης και πληροφόρησης θεμάτων καριέρας για τους επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων. Στις αρχές του έτους, δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο για τον Τόνυ Χριστοδούλου, καταγράφοντας πληροφορίες για τη ζωή του. Το άρθρο είναι διαθέσιμο εδώ : http://www.holmesreport.com/people-info/13120/Empire-Of-The-Sun.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...