Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η πιο «τολμηρή» συναυλία από τις καραμέλες Halls!

Ξεχωριστές ερμηνείες  στην πιο ανατρεπτική συναυλία!

Το πιο συναρπαστικό πάρτι του καλοκαιριού διοργάνωσαν οι καραμέλες Halls στις 13 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, ολοκληρώνοντας με μια θεαματική συναυλία το μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού “Halls Τόλμησέ Το”! Ο Μύρωνας Στρατής, οι Professional Sinnerz και η Κρυσταλλία ανέβηκαν στη σκηνή και, κυριολεκτικά, απογείωσαν τη διάθεση όλων στα ύψη, τραγουδώντας διάσημες επιτυχίες από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο.

Ο διαγωνισμός “Halls Τόλμησέ Το” ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, καλώντας τους συμμετέχοντες να πάρουν μια βαθιά ανάσα και να αποδείξουν ότι το ‘χουν να τραγουδήσουν live μπροστά σε χιλιάδες κόσμο! Οι υποψήφιοι που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό έπρεπε να κερδίσουν την αγάπη και την προτίμηση του κοινού… τραγουδώντας ζωντανά και εξηγώντας γιατί έπρεπε να ανέβουν εκείνοι στη σκηνή! Η διαδικασία κορυφώθηκε με την ανακοίνωση εννιά finalists, οι οποίοι μπήκαν στο studio και ηχογράφησαν από ένα τραγούδι, υπό την καθοδήγηση του Μύρωνα Στρατή, των Professional Sinnerz και της Κρυσταλλίας. Έπειτα από ψηφοφορία, το κοινό ανέδειξε τις τρεις μεγάλες νικήτριες, δίνοντάς τους το εισιτήριο για να τραγουδήσουν ζωντανά στη μεγάλη συναυλία Halls Τόλμησέ Το, μαζί με τους τρεις καλλιτέχνες.

Και κάπως έτσι, η δράση  μεταφέρεται στην Τεχνόπολη. Τα φώτα είναι σβηστά. Χιλιάδες κόσμου ζητωκραυγάζει. Οι τρεις νικήτριες κρατούν το μικρόφωνο και διαγωνίζονται για το πιο ηχηρό χειροκρότημα. Μόνο μία, όμως, η Πέρσα Δαγκλή, καταφέρνει να εισπράξει το μεγαλύτερο θόρυβο του κοινού και είναι εκείνη που κερδίζει το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού: μια υποτροφία δύο ετών στο Ωδείο ΝΑΚΑ! Όμως στο διαγωνισμό “Halls Τόλμησέ Το» και οι άλλες δύο υποψήφιες, η Ελίζα και η Μαρία, αναδείχθηκαν νικήτριες, κερδίζοντας από μια υποτροφία ενός έτους στο Ωδείο ΝΑΚΑ!

Μετά τη βράβευση, η σκυτάλη περνά στους καλλιτέχνες. Ο Μύρωνας Στρατής, οι Professional Sinnerz και η Κρυσταλλία παίρνουν το μικρόφωνο και η σκηνή, πλέον, τους ανήκει, καθώς συνεχίζουν το πάρτι με πολλή μουσική και τραγούδι!

Οι καραμέλες Halls Τόλμησέ Το θα είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε δύο ξεχωριστές υπέροχες γεύσεις: mint collection και fruit collection!  Ο μοναδικός κωδικός που κρύβεται μέσα τους είναι το «εισιτήριο» για πολλά ακόμα δώρα και πολλές μεγάλες εκπλήξεις, έως και το τέλος του 2013, μέσα από το website www.hallstolmiseto.gr!

Halls, Πάρε Ανάσα και… το ‘χεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...