Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η Samsung παρουσιάζει το πιο «εθιστικό» πλύσιμο ρούχων!

Ο νέος διαγωνισμός “Bubbles to the Rescue” σας καλεί να «σώσετε» τα ρούχα σας και να διεκδικήσετε ένα πλυντήριο Eco Bubble WF80F5E, με τεχνολογία Eco Bubble

Η Samsung Electronics Hellas σας προσκαλεί να ανακαλύψετε πώς το πλύσιμο των ρούχων μπορεί να γίνει μια διαδικασία εθιστική και διασκεδαστική, συμμετέχοντας στο νέο και πρωτότυπο διαγωνισμό “Bubbles to the Rescue”.

Στη σελίδα της Samsung στο Facebook (Facebook.com/SamsungGreece),  θα βρείτε την ομότιτλη εφαρμογή, η οποία έχει μόνο ένα στόχο: να κάνει την καθαριότητα… παιχνίδι! Οι παίχτες χρησιμοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας Eco Bubble, προσπαθώντας να πλύνουν όσα περισσότερα ρούχα μπορούν, ενώ για κάθε «καθαρό» ρούχο κερδίζουν πόντους. Κάθε πόντος είναι και μια παραπάνω συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση, από την οποία δύο νικητές θα κερδίσουν από ένα πλυντήριο Samsung Eco Bubble WF80F5E. Οι 50 παίχτες με το μεγαλύτερο σκορ έχουν ένα παραπάνω πλεονέκτημα στην κλήρωση, αφού επιβραβεύονται με extra συμμετοχές.

Το πλυντήριο ρούχων Eco Bubble WF80F5E διαθέτει κομψό σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία και ενισχυμένες λειτουργίες, που επιτρέπουν το πλύσιμο των ρούχων σε χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια και παρέχοντας ενισχυμένη φροντίδα στα υφάσματα. Κάθε λεπτομέρειά του είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να βελτιώνει την εμπειρία του πλυσίματος.

Επίσης, τα τυχόν προβλήματα κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος πλύσης του Eco Bubble αντιμετωπίζονται αμέσως με το Smart Check, μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο smartphone σας και βοηθά στην ανίχνευση και διάγνωση προβλημάτων σε πρώιμο στάδιο, προσφέροντας γρήγορες και εύκολες λύσεις αντιμετώπισης. Με την εφαρμογή αυτή μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα να καλέσετε τεχνικό για επισκευή του πλυντηρίου.

Η νέα εφαρμογή “Bubbles to the Rescue” είναι διαθέσιμη στη σελίδα Facebook.com/SamsungGreece και σας καλεί να συμμετάσχετε όσες φορές το επιθυμείτε, αποκτώντας περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα από τα δύο δώρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...