Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Νέες Συνεργασίες για την Ira Media

Χρυσά Αυγά, Όμιλος Παπαέλληνα, Nyfan Tencate & Frezyderm εντάχθηκαν στο ρόστερ των συνεργατών τους


Την σύναψη συμφωνιών και υλοποίηση ενεργειών με νέους συνεργάτες ανακοίνωσε η Ira Media σε σχετική εταιρική εκδήλωση. Πρόκειται για τέσσερις διαφημιζόμενους που προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους όπως Υγεία/Ομορφιά (Όμιλος Παπαέλληνα), Υφάσματα/είδη σκίασης (Nyfan Tencate),  Διατροφή (Χρυσά Αυγά) και Φροντίδα (Frezyderm).

Κοινός  παρονομαστής των επικοινωνιακών ενεργειών  αποτέλεσε η χρήση ειδικών  εργαλείων αλλά και η ευελιξία στο μοντέλο αγοράς χωρου-χρόνου, με στόχο την ενίσχυση της επώνυμης ζήτησης των brands μέσω της στοχευμένης και αποτελεσματικής αξιοποίσης των μέσων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, της εφαρμογής του μοντέλου DIC που αποσκοπεί στην μεγιστοποίηση leads σε call to action briefs.

«Είμαστε  ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που σε ένα αρκετά δυσμενές περιβάλλον, η IRA MEDIA συνεχίζει να εξελίσσεται αλλά και να καταγράφει σταθερά θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, εμπλουτίζοντας το πελατολόγιό της και χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες της όσο και με τους συνεργάτες της», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της IRA media κ. Χάρης Λαούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...