Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Oι τρεις νικητές του μεγάλου διαγωνισμού «Είσαι αρκετά έξυπνος; Appόδειξε το!» της LG

Ο διαγωνισμός «Είσαι αρκετά έξυπνος; Appόδειξε το!» της LG Electronics (LG) για developers στον οποίο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Την Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια  ειδική εκδήλωση στο χώρο του The Mall Athens, όπου η LG ανακοίνωσε τα ονόματα των μεγάλων νικητών. Συγκεκριμένα, ο Νικόλαος Ιωαννίδης είναι ο πρώτος νικητής, με την εφαρμογή «Αστρολογικές Προβλέψεις», η οποία αφορά στην καθημερινή αστρολογική ενημέρωση των χρηστών με κείμενο και videos. Ο δεύτερος νικητής είναι ο Νίκος Λυκουσάς, με την εφαρμογή «Να το πάρει το ποτάμι;», ένα μοναδικό παιχνίδι γνώσεων και γρήγορης σκέψης για όλη την οικογένεια. Ο τρίτος νικητής είναι ο Ζαχαρίας Ταφραλής, σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Ευστρατιάδη, με το «Ελληνικό Ραδιόφωνο», μια εφαρμογή με φιλικό interface που δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Ο πρώτος νικητής έλαβε  το μεγάλο έπαθλο των €3.000, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής έλαβαν από μία LG Cinema 3D Smart TV 47” και 42” αντίστοιχα, με πλούσιο περιβάλλον χρήστη, IPS οθόνη και τις λειτουργίες LG Cloud και Smart Share.

Η συμμετοχή  στο διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε μέσω του ειδικά διαμορφωμένου microsite της LG http://www.lgappscontest.gr, ενώ όλες οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από την επιτροπή του διαγωνισμού.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...