Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Το www.chronosplus.gr χαρίζει μοναδικά ρολόγια

Το www.chronosplus.gr, το web site του μοναδικού περιοδικού υψηλής ωρολογοποιίας στην Ελλάδα, Chronos Plus, έχει κλείσει έναν χρόνο λειτουργίας και ενημέρωσης για όλα όσα συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας και γιορτάζει χαρίζοντας μοναδικά δώρα στους αναγνώστες του.

Με μια σειρά διαγωνισμών που γίνονται μέσα από τα βίντεο που ανεβαίνουν στο επίσημο κανάλι του site στο YouTube, χαρίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μοναδικά ρολόγια, υψηλής αξίας και αισθητικής.

Μέχρι στιγμής το www.chronosplus.gr έχει χαρίσει ένα sport ρολόι της Scuderia Ferrari, ένα μοναδικό ρολόι της Tokyoflash και ένα κομψό ρολόι της Hugo Boss. Νέοι διαγωνισμοί έρχονται με ένα αριστούργημα της Maurice Lacroix, αξίας 1.200 ευρώ, να περιμένει να βρει το χέρι ενός τυχερού άντρα ως έπαθλο του επόμενου διαγωνισμού που θα ανέβει στο site, ενώ θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες εκπλήξεις μέχρι το τέλος του έτους.


Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μία πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας Diana. Μείνετε συντονισμένοι με το www.chronosplus.gr γιατί έρχονται πολλά ενδιαφέροντα πράγματα ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...