Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τα προϊόντα και οι δράσεις της LG αγκαλιάζουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Η επιρροή της τεχνολογίας έχει βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την καθημερινή ζωή των ανθρώπων και την κοινωνία στο σύνολο της. Στη σημερινή εποχή, οι εταιρείες παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όχι μόνο τις απαιτήσεις των καταναλωτών, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Αρχικά, οι φιλανθρωπικές εισφορές και οι δωρεές ήταν ένας τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες μπορούσαν να συνεισφέρουν στην κοινωνία, γεγονός το οποίο έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό μέχρι σήμερα, καθώς οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συντονίσουν τις δράσεις και τις αξίες τους συνολικά, ώστε να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Μια από τις βασικές αξίες της LG Electronics (LG), ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσω των εξελιγμένων προϊόντων της, αποδεικνύοντας ότι Όλα Είναι Δυνατά.


H LG έχει επεκταθεί σε πολλές διαφορετικές αγορές, όπου τα προϊόντα της προσφέρουν πολύτιμες λύσεις για τις προκλήσεις της καθημερινής ζωής. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς και τα προβλήματα υποδομής, αποτελούν παραδείγματα των προκλήσεων που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν καθημερινά σε πολλές χώρες. Χαρακτηριστικά, η αυξανόμενη ανάγκη για πόσιμο νερό είναι ιδιαίτερα έντονη σε χώρες με ζεστό κλίμα, όπως η Ινδία. Για το σκοπό αυτό, η LG έχει εισάγει μια νέα σειρά για το φιλτράρισμα του νερού που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των καταναλωτών στην Ινδία, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να παρέχει πόσιμο νερό.

Επιπλέον, τα αναβαθμισμένα  προϊόντα της LG έχουν σχεδιαστεί βάσει πρωτοποριακής έρευνας, επανειλημμένων αυστηρών δοκιμών και μελέτης της φυσικής συμπεριφοράς των χρηστών, ώστε να είναι σε θέση να διευκολύνουν τη ζωή των καταναλωτών, παραμένοντας πάντα φιλικά προς το περιβάλλον. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα στεγνωτήρια LG που ενσωματώνουν την τεχνολογία Eco Hybrid, καθώς και τα πλυντήρια που υποστηρίζουν την τεχνολογία Linear Compressor, τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν έως 50% και 60% ενέργεια αντίστοιχα, συνεισφέροντας, έτσι, σημαντικά στη μείωση του κόστους ρεύματος του νοικοκυριού και φυσικά, στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπροσθέτως, για την LG η τεχνολογία μπορεί και πρέπει να αποτελεί σημαντικό όχημα αλλά και εργαλείο εξομάλυνσης και βελτίωσης καίριων κοινωνικών θεμάτων όπως η προώθηση της εκπαίδευσης, η εξάλειψη των γλωσσικών αποστάσεων και φυσικά, η ενίσχυση της επικοινωνίας και της συνδεσιμότητας των ανθρώπων παγκοσμίως. Σ’ αυτό το πλαίσιο και στοχεύοντας στην ανάπτυξη πραγματικά καινοτόμων τεχνολογιών που θα αναβαθμίζουν δραστικά τη ζωή των καταναλωτών, βασική προτεραιότητα της LG αποτελεί η πρόσβαση ολοένα και περισσότερων ανθρώπων στα προϊόντα της.

Έτσι, η LG παρουσίασε πρόσφατα το LG G2, τη νέα συσκευή ναυαρχίδας της αλλά και το νέο G Pad tablet, τα οποία προσφέρουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης, χαρίζοντας σε κάθε χρήστη την ευκαιρία να δει, να ακούσει και να χρησιμοποιήσει τις συσκευές αυτές με όποιον τρόπο επιθυμεί και με βάση τις δικές του ανάγκες. Επίσης, στην ίδια κατεύθυνση, οι έξυπνες οικιακές συσκευές Smart Refrigerator και HOM –BOT οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν με φωνητικές εντολές αλλά και εξ αποστάσεως ρύθμιση, είναι ιδανικές και μπορούν να διευκολύνουν σημαντικά τη ζωή ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Η συνεισφορά της LG στην κοινωνία αναδεικνύεται και μέσα από τις δράσεις της. Χαρακτηριστικά, η μεγάλη καμπάνια της LG Hellas, σε συνεργασία με το ΣΚΑΪ, δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, αλλά και στο ευρύ κοινό, να γνωρίσουν με διαδραστικό τρόπο τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική κουλτούρα και ιστορία ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον τους για τις κρυμμένες ομορφιές της Ελλάδας. Στο πνεύμα κοινωνικής προσφοράς, οι νικήτριες ομάδες μπορούν να δωρίσουν τα βραβεία τους σε κοινωφελείς οργανισμούς της περιοχής τους.

Οι  πρωτοπόρες δράσεις και οι φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον τεχνολογικές λύσεις της LG, αποδεικνύουν τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου όπου Όλα Είναι Δυνατά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...