Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αμφιλεγόμενη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στις ΗΠΑ (βίντεο)

Mία μάλλον αμφιλεγόμενη διαφήμιση κυκλοφόρησε εν όψει Χριστουγέννων από αμερικάνικο κολοσσό και έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από τα διεθνή μέσα, παρουσιάζοντας 6 άνδρες να παίζουν τα κάλαντα με έναν μάλλον απρόβλεπτο τρόπο.


Η νέα διαφήμιση της Kmart με τίτλο «Show your Joe» παρουσιάζει τα εσώρουχα της εταιρείας Joe Boxer με χριστουγεννιάτικη υπόκρουση. Ξεκινάει δείχνοντας 6 άνδρες πίσω από ένα τραπέζι δεξιώσεων να παίζουν με καμπανάκια τα κάλαντα, ωστόσο στη συνέχεια το τραπέζι φεύγει και οι κύριοι με τα κοστούμια μένουν κυριολεκτικά με τα εσώρουχα παίζοντας πάλι τα κάλαντα αλλά με καμπανάκια κρυμμένα στα μποξεράκια τους.

Οπως ήταν φυσικό η διαφήμιση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τους επικριτές να κάνουν λόγο για αποκρουστικό και αηδιαστικό θέαμα και το κοινό να ζητάει από την εταιρεία να αποσύρει το βίντεο

Ωστόσο μιλώντας στην Huffington Post, εκπρόσωπος της Kmart δήλωσε ότι ζητούν συγνώμη από όσους προσβλήθηκαν με τη διαφήμιση, ωστόσο η εταιρεία δεν σκοπεύει να την αποσύρει.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Διεθνούς Τηλεοπτικού Συμβουλίου για Γονείς, δήλωσε ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό να βλάψει τις πωλήσεις της εταιρείας και σίγουρα θα δημιουργήσει πολύ άβολες στιγμές για αρκετούς γονείς, τα παιδιά των οποίων θα δουν τη διαφήμιση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εταιρεία πέτυχε σίγουρα να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...