Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ Η SKAG ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

H εταιρεία SKAG, πρωτοπόρος στο χώρο των χαρτοσχολικών και ειδών αρχειοθέτησης, και στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, συμπράττει για δεύτερη χρονιά με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά το «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», καλύπτοντας τις ανάγκες της ΜΚΟ σε χαρτικά και είδη Αρχειοθέτησης για την εύρυθμη λειτουργία της. Επίσης, σχεδιάζουν από κοινού μία νέα σειρά από σχολικά και ακαδημαϊκά βιβλιοδετημένα ημερολόγια για τη νέα σχολική χρονιά. Στα πλαίσια της μεταξύ τους συνεργασίας, συνεχίζει η σχεδίαση της καθιερωμένης σειρά του Χαμόγελου «Η συλλογή μου», η οποία διατίθεται στα βιβλιοπωλεία και μέσω της ιστοσελίδας της ΜΚΟ. Μέρος της αξίας των προϊόντων που πωλούνται, διατίθεται για τις ανάγκες της οργάνωσης «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Επιπλέον, η  συνεργασία  Skag – «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» περιλαμβάνει και τη συνεργασία με την Κατερίνα Κρις, ταλαντούχα συγγραφέα των παιδικών βιβλίων «Χμ!», η οποία θα συμβάλει στη διαμόρφωση της νέας σειράς σχολικών προϊόντων για το 2014 καθώς και ενός ημερολογίου.

Η στήριξη της Skag με το «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ξεκίνησε το 2012 όπου  η Skag ξεκίνησε να σχεδιάζει και να παράγει μια σειρά προϊόντων με το λογότυπο της ΜΚΟ (τετράδια, θεματικά, μπλοκ ζωγραφικής) τα οποία και διένειμε  μέσω των βιβλιοπωλείων πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...