Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΟΤ

Τρίτη κατά σειρά παράταση έλαβε ο διαγωνισμός του ΕΟΤ για την επιλογή αναδόχου του υποέργου 2 «Σχεδιασμός και ανάπτυξη της Πύλης, προμήθεια εξοπλισμού, ανάπτυξη εφαρμογών και ψηφιακών διαδρομών και πολυμεσική ολοκλήρωση τουριστικών εμπειριών» της Πράξης «Πολυμεσική και Πολυτροπική Διαδικτυακή Προβολή του Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας», προϋπολογισμού 735.300 ευρώ. 

Έτσι, αντί για τις 8 Ιουλίου που ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών, η προθεσμία μεταφέρεται για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η νέα παράταση διεξαγωγής του διαγωνισμού βασίζεται σε έγγραφο της Ομάδας Διοίκησης Έργου ΕΣΠΑ (Υπεύθυνη Έργου) του ΕΟΤ προς την Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» με το οποίο αιτείται την τροποποίηση των τευχών διακήρυξης του υποέργου 2.

Κατόπιν αυτού, όπως αναφέρει η απόφαση, «ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί μετά την πάροδο τουλάχιστον 52 ημερών από την ημερομηνία αποστολής των τροποποιήσεων της προκήρυξης στην Υπηρεσία Επίσημων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, αφού ληφθεί υπόψη ότι κατά το χρονικό διάστημα από 5 έως 20 Αυγούστου δεν προκηρύσσονται και δεν διενεργούνται διαγωνισμοί» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...