Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Συμμαχία της Tribe με τη Grey

Σε συμμαχία με το Grey Group προχωράει η Tribe στην ελληνική αγορά, ενώ ο Γιάννης Μόσχος αποχωρεί από τη Grey Athens, έπειτα από 21 χρόνια στην κεφαλή της εταιρείας.

Σε συμφωνία με το Grey Group προχώρησε η Tribe για την αγορά της Ελλάδας. Κατόπιν αυτής, η Tribe θα αντιπροσωπεύει την Grey στην Ελλάδα, ενώ το προσωπικό της Grey θα εξυπηρετεί του πελάτες της εταιρείας υπό την καθοδήγηση του Executive Οfficer της Tribe, Κώστα Ταμπουράκη και του Executive Creative Director της εταιρείας, Αντώνη Σταυρόπουλο. Στο πελατολόγιο της Grey ανήκουν εταιρείες όπως οι P&G, GSK, Emirates,  Σαρακακής και Pfizer. Νωρίτερα, ο  Chief Executive Officer, Γιάννης Μόσχος, είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την κεφαλή της Grey Athens, έπειτα από 21 χρόνια σε αυτό το ρόλο.

Με αφορμή τις παραπάνω εξελίξεις, ο Tony Taylor, General Manager της JWT CEE, σημείωσε σχετικά: "Η JWT  είναι περήφανη να έχει δυο δυνατές εταιρείες στην Ελλάδα: την Tribe και την SPOTJWT. Η νέα συμμαχία μεταξύ Tribe και Grey αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής συνεργασίες μεταξύ των εταιρειών του WPP companies. Η ενοποίηση των ομάδων, υπο την δυναμική ηγεσία του Κώστα και του Αντώνη, προσφέρει πρόσθετα πλεονεκτήματα για τους τοπικούς και τους διεθνείς πελάτες".

Από την μεριά του, ο David Patton, President και CEO της Grey Europe, Middle East and Aftrca σημείωσε πως... «η νέα μας συμμαχία με την Tribe αποτελεί μια εξαιρετική εξέλιξη για τους πελάτες και το προσωπικό μας καθώς η νέα συνδυαστική ομάδα μας προσφέρει νέες δυνατότητες για να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας».
 
Η Tribe ιδρύθηκε σαν full service διαφημιστική εταιρεία  το  2005 και διοικείται από τους co-founders & partners Κώστα Ταμπουράκη και Aντώνη Σταυρόπουλο.  Διαθέτει πελάτες όπως οι Eurobank, Αθηναϊκή Ζυθοποιία,EKO, Coca Cola Hellenic, Superfast και Infoquest Group.


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...