Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Mediterranean College: Live the Marketing MC EXPERIENCE today!

Σας ενδιαφέρουν η επικοινωνία, η διαφήμιση, οι πωλήσεις, τα social media, οι δημόσιες σχέσεις, η έρευνα αγοράς και τα brands; Εάν ναι, έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα;


Το Mediterranean College σας προσκαλεί να γνωρίσετε το θαυμαστό κόσμο του μάρκετινγκ, ζώντας την εμπειρία φοίτησης στο MSc Marketing Management, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 στις 18:00.

Οι  συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης και ακαδημαϊκής υποστήριξης που παρέχει το Κολέγιο και τη δομή του προγράμματος MSc Marketing Management, να παρακολουθήσουν ένα πραγματικό μάθημα από το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού, να γνωρίσουν τους διδάσκοντες και να συνομιλήσουν με στελέχη μάρκετινγκ και πωλήσεων που θα τους ενημερώσουν για τις επαγγελματικές προοπτικές του κλάδου.

Μπορείτε  να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την  Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Πελλήνης 8 & Πατησίων 107 (στάση Αγγελοπούλου), Αθήνα, τηλ: 210-8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr, website: www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...