Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Διπλή διάκριση για την εφαρμογή Life Companion Expert Facebook του Samsung Galaxy S4

Στα Social Media Awards 2013


Με δύο βραβεία διακρίθηκε η εφαρμογή Life Companion Expert Facebook που αναπτύχθηκε για το Samsung Galaxy S4 στα Social Media Awards 2013 και συγκεκριμένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Use of Facebook in a Campaign” και ασημένιο στην κατηγορία “Best Social Media Contest”.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναπτύχθηκε από την Asset Ogilvy Public Relations και την Bold Ogilvy & Mather και είχε ως πρωταγωνιστή τον ειδικό «Σύμβουλο Σχέσεων» της Samsung, ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά. Ο Σύμβουλος Σχέσεων μέσα από μία διαδραστική, χιουμοριστική διαδικασία έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη να ανακαλύψει ποιος από τους Facebook φίλους του είναι ο ιδανικός σύντροφος σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς του: στη «Διασκέδαση», τη «Φροντίδα», την «Επαφή» και την «Ελευθερία», εξηγώντας παράλληλα πώς ο «Σύντροφος Ζωής» Galaxy S4 μπορεί να απλοποιήσει την καθημερινότητα του. Μέσω της εφαρμογής, τέσσερις τυχεροί που συμμετείχαν σε αυτό το διαδραστικό παιχνίδι κέρδισαν από ένα Samsung Galaxy S4.

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η εφαρμογή Life Companion Expert Facebook διακρίθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση, λαμβάνοντας όχι μόνο ένα, αλλά δύο βραβεία. Η βράβευση αυτή αναδεικνύει πως οι καινοτόμες ιδέες και πρωτότυπες πρωτοβουλίες επικοινωνίας με τους καταναλωτές επιβραβεύονται. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε σταθερά να προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, υιοθετώντας δημιουργικές προσεγγίσεις».

Τα βραβεία Social Media Awards διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη χρονιά με στόχο την αξιολόγηση και επιβράβευση των πιο καινοτόμων και αποτελεσματικών ενεργειών στα social media των brands και των agencies που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από τις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...