Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Διαγωνισμός ImageΙΝ Life από την LG:

Πιστεύετε κι εσείς  ότι η ζωή είναι ωραία;Ζωή γεμάτη εικόνες. Εικόνες γεμάτες  ζωή.

Τα νέα monitors της LG μας βοηθούν να βλέπουμε καλύτερα την πιο ζωντανή  πλευρά της καθημερινότητας

Με στόχο να αναδείξει τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των premium monitors της εταιρείας, η LG Electronics Hellas ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου το διαγωνισμό ‘ImageΙΝ Life’ και προσκαλεί επαγγελματίες ή ερασιτέχνες από το χώρο της φωτογραφίας και των γραφικών τεχνών να μας πείσουν με τον δικό τους τρόπο ότι “η ζωή είναι ωραία”.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ένα μήνα και θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις των δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι καλούνται να μοιραστούν μέσα από τη σελίδα της LG στο Facebook την προσωπική τους ματιά για το θέμα “Life Is Good”, ενώ στη δεύτερη φάση τη σκυτάλη παραλαμβάνουν οι γραφίστες προκειμένου να καταθέσουν το δικό τους art-work για το ίδιο θέμα.

Οι δύο νικητές, από την πρώτη και τη δεύτερη φάση, θα αναδειχθούν μέσα από την ψηφοφορία των fans της LG στο Facebook. Ο νικητής της πρώτης φάσης από τον τομέα της φωτογραφίας θα κερδίσει ένα ColorPrime monitor, μια οθόνη προηγμένης τεχνολογίας, ειδικής για εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας, ενώ η καλύτερη γραφιστική πρόταση θα επιβραβευθεί με ένα UltraWide monitor, τον καλύτερο σύμμαχο του δημιουργικού γραφίστα. Παράλληλα, δύο από τους φίλους της LG που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, μετά από κλήρωση, δύο προηγμένες οθόνες 22EA63V, τεχνολογίας ISP.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...